Hirdetés

The Wonderling - Megvan a rendező

|

Hirdetés

Mira Bartók legfrissebb alkotása, a gyerekeknek szóló, The Wonderling című fantasy-trilógia még meg sem jelent, de a Fox 2000 máris lecsapott a megfilmesítés jogára. A projekt már rendezőt is kapott Stephen Daldry (Az órák, Billy Elliot) személyében. A szerző  - aki nemcsak írja, de illusztrálja is a könyvet - honlapjának tanulsága szerint a The Wonderling egy enyhén steampunk hangulatú világban játszódik majd, amelyben a különleges ember-állat hibridek szolgasorba taszítva élnek, föld alatti gyárakban dolgozva.  A történet főszereplője a "Tizenhármas Számú" néven ismert, félénk, egyfülű, lelenc rókalény - aki megszökteti Trinket-et, madár-barátját az árvaházból, majd közösen különböző kalandokat élnek át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.