Hirdetés

The Worlds End - Martin Freeman a csapatban

|

Elkezdődtek a The Worlds End című paródia munkálatai, melyet Edgar Wright rendezésében szemlélhetünk meg az eddigi két rész főszereplőivel együtt.

Hirdetés

A katasztrófafilmeket kigúnyoló film a "Blood and Ice Cream Trilogy" záróakkordja lesz, melynek első két része a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok volt. Mindkettőben Simon Pegg és Nick Frost párosát láthattuk, amely nem lesz másként a The Worlds End-ben sem, azonban további színészek is csatlakoztak hozzájuk. Ilyen lesz a korábban már bejelentett Rosamund Pike (Hasonmás, Büszkeség és balítélet, A titánok haragja) és Paddy Considine (A remény bajnoka, A Bourne-ultimátum), de a legújabb hírek szerint az egyre közismertebb Martin Freeman (A hobbit: Váratlan utazás, Sherlock, Galaxis útikalauz stopposoknak) és Eddie Marsan (Sherlock Holmes, A mágus, Hancock, V mint vérbosszú) is csatlakozott a stábhoz. A sztoriról és további információkról a folytatásban olvashattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.