Hirdetés

The Worlds End - Részletek a sztoriról

|

Nemrég számoltunk be róla, hogy Simon Pegg és Edgar Wright nagyban dolgoznak a forgatókönyvön, s most a sztoriból is elejtettek nekünk pár morzsát, illetve a forgatás és a bemutató időpontját is kijelölték már.

Hirdetés

A katasztrófafilmek műfaji sajátosságait gúnyoló film a "Blood and Ice Cream Trilogy" (Vér és jégkrém trilógia) záródarabja lesz, olyan filmeket követve, mint a horrorparódia Haláli hullák hajnala vagy az akciófilm-fricska Vaskabátok. Mindkettőben Simon Pegg és Nick Frost összeszokott párosa volt a főszereplő, s nem lesz másképp a The Worlds Endben sem, amelyet az első két részhet hasonlóan a fenti kép bal oldalán látható Edgar Wright fog rendezni. A filmet szeptemberben kezdik forgatni, a tervezett bemutató dátuma pedig 2013 tavasza, ennél pontosabb időpont még nincs kitűzve. A tovább mögött elolvashatjátok a sztorit.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.