Hirdetés

The Worlds End - Rosamund Pike a harmadik paródiában

|

Simon Pegg és Edgar Wright gőzerővel dolgozik harmadik paródiafilmjükön, ami a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok után a The Worlds End nevet kapta és valószínűleg az apokalipszis témájú filmeket gúnyolja majd.

Hirdetés

A katasztrófafilmek műfaját gúnyoló film a "Blood and Ice Cream Trilogy" (Vér és jégkrém trilógia) záródarabja lesz és a nevéből adódóan a világvége kerül a sztori középpontjába. A történet: 20 évvel egy epikus kocsmatúra után öt cimbora újra összejön, mivel egyikük mindenképp szeretné megismételni a fiatalkori ivómaratont. Amíg a múltat és a jelent próbálják felidézni a The Worlds End névre hallgató koscmában, rájönnek, hogy a jövőjükkel kellene inkább foglalkozniuk. Rajtuk kívül pedig az egész emberiség veszélyben van, így a legutolsó dolog, amivel foglalkozniuk kéne, az a kocsmázás. A stábban ismét Nick Frost és Simon Pegg komédiázhat, de hozzájuk csatlakozott a The Daily Mail állítása szerint a lenyűgöző szépségű Rosamund Pike (Hasonmás, Büszleség és balítélet) színésznő is. Nincsenek arról információink, hogy Pike kisasszony kit formálhat meg, de bárkit is alakítson, jelenlétével emelni fogja a film színvonalát. A The Worlds End 2013 augusztus kilencedikén láthat napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.