Hirdetés

This Is 40 - Poszter

|

Megérkezett az első (hibákat tartalmazó) poszter Judd Apatow negyedik rendezőként jegyzett filmjéhez, a This Is 40-hoz. Ugye ez a félig folytatás, félig spin-off film, amelyben a Felkoppintva két mellékszereplőjére helyezik a hangsúlyt.

Hirdetés

Apatow ezúttal Katherine Heigl és Seth Rogen karaktere helyett Paul Rudd és Leslie Mann életének bemutatására helyezi a hangsúlyt. Ahogy öregednek, egyre inkább előjönnek az együttélés általános problémái, s erre a poszter is kellőképpen reflektál. Judd Apatow legutóbb 2009-ben rendezett (Ki nevet a végén), azóta csak produceri feladatokat látott el (Felhangolva, Koszorúslányok), így most ismét megmutathatja, hogyan is tud nevettetni. A további szereplők:Jason Segel, Melissa McCarthy, Albert Brooks, Megan Fox, Chris O’Dowd, Lena Dunham, Ryan Lee, Charlene Yi és Wyatt Russell. A film december 21-én nyit a mozikban. A tovább után találjátok a posztert, amit ha jobban megnéztek, észrevehettek rajta néhány hibát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.