Hirdetés

This Must Be The Place - Sean Penn rockzenész

|

Különös thriller mutatkozott be az idén Cannes-ben, a This Must Be The Place-ben egyedi módon Sean Penn alakítja a Cheyenne nevű rocksztárt, aki nem kis gondokkal küzd.

Hirdetés

Cheyenne gazdag, de öregedő rocksztár, aki szinte már semmi örömöt sem lel az életben és reménytelensége tovább fokozódik, mikor megtudja, hogy édesapja haldoklik. Elindul New York-ba abban a reményben, hogy az utolsó órában vele lehet, de túl későn érkezik. Megtudja, hogy mennyi megaláztatás jutott ki édesapjának Auschwitz-ban így bosszút esküszik az ex-náci háborús bűnös ellen, aki ezt tette. A This Must Be The Place az idei Cannes Film Fesztiválon mutatkozott be, Sean Penn-nel a főszerepben, de mellette esélyt kapott a bizonyításra Frances McDormand (Aeon Flux, Transformers 3, Égető bizonyíték) és Harry Dean Stanton (Halálsoron, A nyolcadik utas: a halál, Vörös hajnal, Félelem és reszketés Las Vegas-ban) is. A filmet Paolo Sorrentino írta és rendezi, a megjelenés valamikor idénre várható külföldön - hazai dátum jelenleg sehol. A tovább után megtaláljátok a teljes posztert is...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.