Hirdetés

Thor 2 - A hivatalos szinopszis

|

A Walt Disney és a Marvel Studios végre kiadta az első hivatalos szinopszisát a "Thor: The Dark World" című filmek. Ez megerősíti a korábbi pletykákat, hogy a folytatás meg fogja "vizsgálni" mind a kilenc világot.

Hirdetés

"A "Thor: The Dark World" című filmben folytatódnak Thor kalandjai, a nagy erejű bosszúállónak harcolnia kell, hogy megmentse Földet és a Kilenc világot(Asgard, Vanheim, Alfheim, Midgard (Föld), Jötunheim (A fagyóriások világa), Svartalheim, Nidavellir, Niflheim, Muspellheim) egy sötét ellenség elől, aki magának szeretne az egész univerzumot. A Bosszúállók folytatásaként Thor harcol a rend helyreállítása érdekében az egész kozmoszban, de egy ősi faj által vezetett bosszúszomjas Malekith visszatér, hogy a világegyetemet ismét sötétségbe borítsa, akinek talán még Odin és Asgard sem tud ellenállni. Thor elkezdi az eddigi legveszélyesebb utazását, hogy újra találkozzon Jane Foster-rel és rákényszerítse, hogy szinte mindent áldozzon fel, hogy mindenkit megmentsen." 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.