Hirdetés

Thor 2 - Brian Kirk rendezheti

|

Kenneth Branagh nem szeretne visszatérni a Thor rendezői székébe ezért a Marvel más direktort keres a projekthez és lehetséges, hogy meg is találták a megfelelőt.

Hirdetés

A Variety tudomása szerint ugyais Brian Kirk-re esett a stúdió választása mint lehetséges rendezője a folytatásnak, aki eleddig csak sorozat-epizódok készítésében szerzett tapasztalatot. Alkotott a Gazdagék, a Tudorok, a Vértestvérek, a Dexter, a Gengszterkorzó és a Trónok harca háza táján is. Természetesen nem csak ő van porondon a stúdiónál, hiszen mellékesen még előrángathatják Drew Goddard-ot (The Cabin in the Woods), James McTeigue-t (V mint vérbosszú, The Raven), Noam Murro-t (300: Battle of Artemisia) vagy Breck Eisner-t (Szahara, A tébolyultak), de Brian Kirk tűnik a befutónak. A Thor 2 tervezett megjelenési dátuma 2013. július 26, Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tom Hiddleston jelenléte elvileg biztosított.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.