Hirdetés

Thor 2 - Heimdall visszatér

|

A többi régi szereplő mellett visszatér a személyes kedvencem, Heimdall karaktere is, akit természetesen továbbra is Idris Elba fog majd alakítani, és megosztott velünk némi információt is.

Hirdetés

A Collider magazin bővebben is elbeszélgetett Idris Elba színésszel, aki az interjú alatt elárulta, hogy újra magára öltheti Heimdall, Asgard legendás őrének ábrázatát, ugyanis benne lesz a Thor 2-ben a többi első részben megismert karakterrel együtt. Elba biztos abban, hogy a folytatásban a nézők többet is megtudhatnak Heimdall természetéről, és nem csupán annyit, hogy ő a Bifröst őrzője. A nézők szerették őt a Thor-ban és ezért Elba is azt reméli - bár még nem látta a forgatókönyvet -, hogy nagyobb szerepet szánnak neki. Bár a színész határidőnaplója zsúfolva van szerepekkel (Prometheus, Pacific Rim majd Nelson Mandelat játszhatja el a Long Walk to Freedom-ban), a Thor 2-re mindenképpen szakít időt, mert magával ragadta Asgard nagyszerűsége. A Thor 2 2013. november 15-én jelenhet meg, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Kat Dennings, Stellan Skarsgaard és persze Idris Elba szereplésével, Alan Taylor (Trónok harca, Mad Men, Író és kamuhős) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.