Hirdetés

Thor 2 - Hivatalos döntés rendezői poszton

|

A Marvel mindig érdekes döntéseket eszközöl filmjeik direktori posztján, hiszen ki gondolta volna Kenneth Branagh vagy Jon Favreau nevét látva, hogy sikert-sikerre halmoznak?

Hirdetés

A Thor folytatásában nem tér vissza Kenneth Branagh, ezt tudjuk már jó ideje, azonban nem áll meg az élet és a stúdió kereste a tehetségesnek bizonyuló rendező utódját. A Marvel a napokban hivatalosan közölte mindenkivel, hogy nem kutatnak tovább, ugyanis megtalálták a kellő személyt a feladatra: ő Patty Jenkins, A rém készítője. Furcsa döntés, de nyilván tudják mit miért tesznek. A Thor 2-ben egyébként Faora lesz a fő ellenfél, aki szerelmes lesz Thor-ba és ezért meg akarja ölni a főhős földi szerelmét. A második etapban az ígéretek szerint Asgard, a Jégóriások földje és a Földön kívül számos új világba is ellátogatunk majd és további misztikus lényeket ismerünk meg. A frissen kiszabott premier 2013. november 15.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.