Hirdetés

Thor 2 - Infók a folytatásról

|

Kenneth Branagh csodálatos dolgokat művelt a mennydörgés istenével, az idei eddigi legjobb képregényadaptációt kaptuk kézhez megjelenésekor, most kiderült egy s más a folytatásról is.

Hirdetés

A legutóbbi alkalommal örömmel tudatuk, hogy érkezik a Thor folytatása, de azért egyik szemünk a könnyezés határán volt, hiszen azt is kiderítettük, hogy Kenneth Branagh nélkül készül el. A Marvel stúdió Brian Kirk-öt szeretné a rendezői székbe és már a számukra kedvező premierdátumot is kiválasztották maguknak, ez 2013. július 26. Sokan kifogásolták az első rész remek kritikáiban is, hogy a Földön játszódó jelenetek túl sokat emésztettek fel a játékidőből és sokkal többet szerettek volna látni és hallani az Asgardi dimenzióból. Nos, nagyon úgy fest, hogy a Thor 2-ben Asgard-on és annak történetein lesz a fő hangsúly, klasszisokkal több karakter fog bemutatkozni és megcsodálhatunk majd pár mítikus lényt is a germán-skandináv legendákból. Thor szerepében természetesen visszatér Chris Hemsworth, nem lennék meglepődve ha Heimdall (Idris Elba) és Odin (Anthony Hopkins) is ugyanaz lenne, de valószínűleg Loki (Tom Hiddleston) is bekukkant...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.