Hirdetés

Thor 2 - Képek a forgatási helyszínről

|

A Thor: The Dark World birtokba vette végre forgatási helyszínét, a Bourne erdőt. Az Angliában található erdőben a forgatások reggel hét órától este hét óráig tartanak.

Hirdetés

A forgatásra mintegy 300 ember hivatalos, és ők mostantól szeptember közepéig veszik igénybe a Bourne erdőt és környékét. A film amerikai barátainknál 2013. november 8-án jelenik meg, a főbb szerepekben Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Jaimie Alexander, Idris Elba, Stellan Skarsgård, Christopher Eccleston, Kat Dennings lesz megcsodálható. A Bourne erdőt eddig amúgy több neves film is felhasználta a forgatáshoz, ezek közé tartozik a Gladiátor, Az arany iránytű, a Harry Potterek jó pár része, az Amerika kapitány: Az első Bosszúálló, a Sherlock Holmes és a Hófehér és a Vadász is. A cikk további részében láthatjátok a helyszínt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.