Hirdetés

Thor 2 - Malekith és Thor összecsapása

|

A napokban forgatják a Thor második részét és az általunk is bemutatott forgatási képek mellett befutott egy videó is, amelyen Thor csap össze a sötét elfek vezetőjével, Malekith-tel.

Hirdetés

A mennydörgés és villám istenének Loki után újabb, ezúttal sokkal erősebb nemezissel kell legyűrnie, méghozzá a sötét elfek vezérét, Malekith-et. A gonosz karaktert nem más fogja alakítani, mint a Ki vagy Doki? (Doctor Who) című szériából ismerős Christopher Eccleston, de értelemszerűen a maszkjában és elcsufított arcában nem nagyon lehet ráismerni, amire még rádboják a CGI-t is. A folytatásban található videóban azt tekinthetjük meg, hogy a stáb miképp veszi fel Thor és Malekith összecsapásának jeleneteit, a dolog baromi érdekes, hiszen csak egy-egy támadást rögzítenek, amit majd a vágószobában szépen és ügyenesen egymás után tesznek. A videó esetleg spoilert is tartalmazhat!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.