Hirdetés

Thor 2 - Nyáron kezdik forgatni?

|

Rendkívül sok update érkezik a Thor folytatásával kapcsolatban, legutóbb az derült ki, hogy ki dirigálhatja Patty Jenkins helyett a Marvel sikeres karakterének újabb kalandjait.

Hirdetés

Decemberben számoltunk be arról bővebben is, hogy Patty Jenkins nem jött ki jól a Marvel stúdióval, ezért dobbantania kellett a rendezői székéből, helyére pedig már meg is találták a - szerintük - megfelelő utódot Alan Taylor, a Trónok harca c. sorozat rendezőjének személyében. Most az Empire-nek adott interjújában Tom Hiddleston, a Thor film Lokija adott távpontot a folytatás forgatásával kapcsolatban: "Minden, ami tudok a Thor 2-ről annyi, hogy Londonban forgatjuk idén nyáron és Alan Taylor rendezi majd." A színész igen csak szűkszavú volt, de mindent megtudtunk mondatából, amit szerettünk volna. A Thor 2-ben visszatér Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman és a pletykák szerint Idris Elba és Anthony Hopkins is. Megjelenés: 2013. november 15.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.