Hirdetés

Thor 2 - Trailer a Vasember 3 előtt

|

A forgatás tudósítása óta nem hallhattunk semmilyen komolyabb hírt a Thor folytatásáról, amely a Marvel második fázisának fontos részét képezi majd. Most az első előzetesről érkeztek infók.

Hirdetés

Korábbi pletykák alapján azt hihettük, hogy a Thor: The Dark World április másodikán debütál internetországban, de semmilyen pontos információ nem látott napvilágot arról, hogy mikor láthatjuk pontosan az első mozgóképet. Ma megerősítést nyert, hogy az első előzetes a Vasember 3 vetítése előtt lesz látható, legalábbis az Egyesült Államokon kívül. Egy argentin Vasember 3-as plakát ugyanis a kötelező információk mellett tartalmazott egy szlogent is, ami a következőt hírdetette: "Továbbá élvezze a Thor: The Dark World exkluzív ízelítőjét is." Tony Stark vesszőfutása május másodikán mutatkozik be Argentínában, számos más országban pedig április során, Magyarországon például 25-én. Bizonyosak lehetünk benne, hogy amint levetítik május másodikán a Vasember 3-at és vele együtt a Thor: The Dark World előzetest, egy órán belül fenn lesz az interneten is, tehát mérget mernénk venni rá, hogy rövid időn belül a Marvel online is kidobja a hivatalos változatot. A Thor folytatását Alan Taylor (Trónok harca, Maffiózók) rendezte, a főbb szerepekben Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Idris Elba, Zachary Levi, Anthony Hopkins, Jaimie Alexander, Skellan Skarsgard, Adewale Akinnuoye-Agbaje és Christopher Ecclestone.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.