Hirdetés

Thor 2 - Újabb forgatási képek a láthatáron

|

Akár spoileresnek is mondhatnám a Thor 2 forgatásáról érkezett újabb adag látnivalót, így mindenki csupán a maga felelősségére próbálkozzon meg vele.

Hirdetés

Chris Hemsworth és a stáb tovább forgatja a már ismertetett csata a faluért jelenetet, ahol két különböz nép csap össze egymással, míg meg nem érkezik a hős megmentő szerepében Thor és segítségével boldogan záródik a nap. Az angliai helyszín rengeteg lehetőséget biztosít a stábnak, amely szükséges is lesz ahhoz, hogy a Thor: The Dark World megtudja ismételni az előd sikerességét. A film megjelenése 2013. november nyolcadikán esedékes, Alan Taylor (Trónok harca) rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.