Hirdetés

Thor 2 - Újfent rendező kerestetik (Update)

|

Hatalmas hírnek számított, hogy - az eddigi elenyésző tapasztalatokkal ellentétben - másodszorra is női rendező kerülhet egy nagy költségvetésű Marvel film székébe, azonban korai volt az öröm...

Hirdetés

Patty Jenkins lehetett volna a második rendezőnő, aki Marvel zászlót lobogtatva menetelhetett volna a mozikba, ám a sors nem így akarta, és a hölgy "kreatív nézeteltérésre" hivatkozva angolosan távozott a fedélzetről. Az iménti indok leginkább arról szólhatott, hogy teljesen más elképzelése volt, mint a stúdiónak, és tudjuk kettejük közül ki a főnök. Jenkins lelépésével új direktor után kell nézni, azt sem tudni továbbá, hogy tartani tudják-e a fennforgás miatt a 2013. november 15-re kiírt megjelenési dátumot. Egy bizonyos: Kenneth Branagh nem szeretne több Thor-t rendezni, őt valószínűleg nem sikerül visszacsalogatniuk, ha mégis én örülnék a legjobban.

Update: Állítólag a Marvel két tv-s rendező közül szeretne választani, az egyik Alan Taylor (Trónok harca, Gengszterkorzó, Mad Men, Maffiózok, Író és kamuhős), a másik Daniel Minahan (Trónok harca, True Blood, Deadwood, Sírhant művek)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.