Hirdetés

Thor 2 - Visszatérnek az eredeti szereplők

|

Chris Hemsworth egyértelmű jelenléte mellett a Marvel bejelentette, hogy az összes többi eredeti szereplő is tiszteletét teszi a Thor 2-ben, ami valószínűleg egyenes ágon folytatódik.

Hirdetés

A 2013. november 15-re tervezett Thor második részét Alan Taylor, a Trónok harca rendezője dirigálja hamarosan Londonban, s ami még ennél is fontosabb, hogy a Marvel döntésének értelmében visszatér az eredeti stáb! Újra a vásznakon láthatjuk Thor mellett Natalie Portman-t, aki a főhős szerelmét, Jane Foster-t alakítja, valamint Itt lesz Stellan Skarsgaard (Dr. Selvig) és Kat Dennings (Darcy) is, akik közül előbbinek fontos szerepe van a Marvel filmek összekötésében. Hogy Idris Elba és Anthony Hopkins visszatér-e Heimdall, illetve Odin szerepében arról nem szóltak a források, de elméletileg ők is az alap stáb részét képezik és mindkettejük remekül alakították karakterüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.