Hirdetés

A Ragnarok rendezője a Thor 4-ben is benne lenne

|

A jövő novemberben érkező Thor: Ragnarok direktora, Taika Waititi olyan lelkes, hogy már a folytatás folytatását is számba vette.

Hirdetés

A Thor: Ragnarok jelen pillanatban is nagy erőkkel forog Ausztráliában Taika Waititi rendező irányításával, aki egyúttal a harmadik ember a Thor franchise élén. Abban még nem lehetünk biztosak, hogy az ő kezei végre biztos pontot jelentenek az első két rész után, amik finoman szólva sem voltak túl népszerűek, de úgy fest, igencsak jól mennek arra a dolgok, hisz Waititi már most szívesen visszatérne a Marvel Filmes Univerzumához a Ragnarok lebonyolítását követően.

Hirdetés

Egy friss, a Digital Spy csapatának adott interjúban a júniusban debütált Hunt for the Wilderpeople direktorát megkérdezték, hogy alakulnak a dolgok a Thor: Ragnarok-kal. Waititi szerint már a forgatás harmadik szakaszának felénél járnak, a dolgok pedig jobban mennek, mint az várható volt. Itt van a teljes nyilatkozat:

Már a felénél járunk, és minden nagyon jól alakul. Minden a terv szerint halad, pedig nem is voltak konkrét terveink. [A Ragnarok] jobb lesz, mint amit remélnétek, a forgatás pedig nagyon szórakoztató. Nem tér el különösen a stílustól, amiben általában dolgozni szoktam, mindössze hosszabb a folyamat, hiszen ez egy nagyobb film, még több speciális effekttel és ahhoz hasonló dolgokkal.

Ha igazán jól bánok vele, az emberek szeretni fogják és én is élvezem a folyamatot, akkor határozottan elgondolkozom azon, hogy csináljak egy másikat.

Ami azt a bizonyos "másikat" illeti, sajnos nem túl valószínű, hogy megvalósulna egy Thor 4; elvégre a Ragnarok eseményeit követően a vihar istene és a Marvel Filmes Univerzum hőseinek egy része mind hadba vonulnak Thanos ellen a Bosszúállók: Végtelen Háborúban, ami teljes mértékben új alapokra fogja helyezni az eseményeket. Ha a Thor 3 működni is fog - ami nincs kizárva, mert egyelőre nagyon sok jót ígér a film - és a Marvel Taika Waititi visszatérése mellett döntene, talán egy másik franchise élére állítják őt, hasonlóan a Russo testvérekhez, akik az utóbbi két Amerika Kapitány után a soron következő Bosszúállók rendezői szerepére lettek felkérve. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.