Hirdetés

Feliratos kisfilmből derül ki, mit csinált Thor a Polgárháború eseményei alatt

|

A Marvel végre megjelentette a 2016-os Comic-Conon levetített kis paródiafilmet, ami megválaszolja, hogy merre járt Thor, amíg társai ütötték egymást.

Hirdetés

Felejtsétek el Amerika Kapitány vagy Vasember csapatát, ezúttal a Team Thor-on van a rivaldafény - a Marvel Studios végre megjelentette azt a zseniális kisfilmet, amit maga Taika Waititi, a Thor: Ragnarok direktora vezetésével forgattak le a San Diego-i Comic-Conra. A videó természetesen Chris Hemsworth karakterét helyezi középpontba, aki jelenlegi helyzetéről beszél és azon tűnődik, vajon miért nem hívták őt meg abba az epikus ütközetbe, ami Bosszúálló társai között zajlott. 

Hirdetés

A rendkívül szórakoztató három és fél perces videóanyag egy rövid utazásra visz bennünket Thor mindennapi életébe a Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően, ahogy egy teljesen átlagos fickóhoz, Darrylhez költözött. Betekinthetünk kutatásaiba a végtelen kövek és Thanos után, de továbbá Mark Ruffalo karakterével is kávézik egy jót, aki szintén visszatér a Ragnarokban a zöld óriásként. A kisfilm az Amerika Kapitány: Polgárháború Digital HD megjelenésének extrái között foglal helyet még megannyi nagyszerű bónusz tartalom mellett. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok", "Hunt for the Wilderpeople") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.