Hirdetés

Épp hogy elkerülte egymást Thor és Aquaman

|

Úgy látszik a Ausztrália túl kicsi két szuperhős számára.

Hirdetés

A szigetországnak nem kell nélkülöznie a szuperhősöket, hiszen ezidáig a Marvel filmes univerzum skandináv mitológiából származó istene, Thor tartózkodott a szigeten, rövidesen pedig Atlantisz királya, Aquaman lép majd a kenguruk földjére.

Taika Waititi pár napja a szokásához híven egy humoros képpel jelentette be, hogy lezárult a Thor: Ragnarok forgatása.

Persze a kenguruk földje nem marad sokáig szuperhős nélkül, ugyanis az Aquaman forgatása jövő év elején kezdetét veszi majd, de bejelentésre került, hogy már ebben a hónapban megkezdődnek az előmunkálatok. A két produkció szinte egymást váltja a oxenfordi stúdióban. Azért belegondolva: nevetséges lenne elképzelni, ahogy az Aquamant alakító Jason Momoa összefutna az asgardi istenséget alakító Chris Hemsworth-el a díszletek között bolyongva. Bizonyára ilyenre nem kerül sor, mert valószínűleg mindkét stáb szigorú időrendhez kötve dolgozik és mivel bérelt stúdióról van szó, ezért gondolhatóan a kelleténél több időt egyik produkció sem töltene el lófrálva a helyszínen.

Hirdetés

Az utóbbi időkben Ausztrália elég felkapott lett a nagyobb stúdiók szemében. Csak ebben az évben az Aquaman lesz a harmadik szuperprodukció, amely itt forgott. Tavasszal a Ridley Scott rendezésében készült Alien: Covenant felvételeire került sor, őket váltotta a Ragnarok stábja. A főszerepet játszó Hemsworth széles vállal támogatta és bizonyára az ő közbenjárásával döntött a Disney és a Marvel, hogy a Thor teljes mértékben a kenguruk földjén forogjon. Ez a fellendülés a kormány újdonsült kultúrpolitikájának jóvoltából valósulhatott meg, ugyanis támogatással és kedvező árakkal próbálják bevonzani az idelátogató szuperprodukciókat. Nem véletlen tehát, ha a jövőben még több stúdió dönt majd hasonlóképp.

Az Aquaman 2018 július 27-én kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.