Hirdetés

Thor: Ragnarok - Cate Blanchett is csatlakozhat

|

Hirdetés

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) rendezésében érkező Thor: Ragnarok, elvégre amellett, hogy a címszereplő és Hulk együtt zúznak majd, a Marvel tárgyalásokat folytat egy zseniális színésznővel is, hogy csatlakozzon a stábhoz: ő nem más, mint Cate Blanchett. A roppant tehetséges színésznő jelenleg a Carol című drámájával gyűjti az elismeréseket és várhatóan a díjakat is, miközben a Marvel megpróbálja leszerződtetni a 2017. novemberére belőtt Thor: Ragnarok csapatába. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a megbeszélések már a végső szakaszban járnak, tehát lényegében már csak az van hátra, hogy Blanchett szignózza a papírokat. Egyelőre nincsen róla túl sok információnk, hogy a Gyűrűk Ura Galadrielje kit alakít majd a Thor 3-ban, ugyanakkor azt tudjuk, hogy egy badass karakterre számíthatunk tőle. Korábban egy női főgonoszt, Amorát, a varázslónőt pletykálták... talán az ő bőrébe bújik majd az ezerarcú színésznő? A Marvel nemrég fogadta fel Stephany Folsomot, hogy polírozza ki a szkriptet, a forgatás jövő nyáron kezdődhet Ausztráliában, akkor kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.