Hirdetés

Mégis visszatérhet a Három Harcos a Thor: Ragnarokban

|

Sokáig nagyon úgy tűnt, hogy a Thor-filmekből megismert asgardi Három Harcos nem tér vissza a trilógia záródarabjára, de úgy fest, változott a helyzet.

Hirdetés

Szinte már-már elképzelhetetlen, hogy a vihar istene oldalán ne tűnjenek fel harmadik önálló kalandjában leghűségesebb társai, mint Sif úrnő és a Három Harcos, azaz Jaimie Alexander, Ray Stevenson, Zachary Levi és Tadanobu Asano. Sokáig úgy tűnt, hogy a Thor: Ragnarokból mégis kimaradnak, hisz a májusban közzétett sajtóközleményben sem szerepelt a nevük - látszólag változott a helyzet, a folytatásban olvashatjátok is a részleteket. 

Hirdetés

A Három Harcos rajongóinak talán nem kell tovább aggódniuk, hiszen a Volstaggot alakító Ray Stevenson-t és a Hogunt életre keltő Tadanobu Asano-t is kiszúrták a napokban Ausztráliában, azon belül a Gold Coast-on, ahol a Ragnarok jelenleg is forog. Utóbbi maga fedte fel hollétét a közösségi médiában, míg Stevenson jelen helyzetéről egy internetes felhasználó adott hangot fotóval bizonyítva hitelességét. Mutatjuk is az említett képeket: 

Hello Australia😊

浅野忠信 (@tadanobu_asano) által közzétett fénykép,

Ami a trió harmadik elmaradhatatlan tagját, Fandral-t illeti, az őt megformáló Zachary Levi még a San Diego-i Comic-Conon hintette el, hogy fog forgatni néhány napot a nyáron. Habár a projektet nem nevezte meg, szinte biztos, hogy a Ragnarokról van szó, ha már társai is a szigetországban tartózkodnak. Jaimie Alexander visszatéréséről nem tudunk biztosat mondani, a színésznő se nem tagadta, se nem erősítette meg ennek lehetőségét, de ha már a Három Harcos tiszteletét teszi, ő is megérdemelne néhány perc játékidőt az utolsó Thor-moziban. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok", "Hunt for the Wilderpeople") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.