Hirdetés

Thor: Ragnarok - Hulk intelligensebb lesz?

|

Hirdetés

Mióta a Marvel bejelentette, hogy a Thor 3-ban, azaz a Thor: Ragnarok-ban Hulk és Thor egy kozmikus bro-utazásra indulnak, azóta szinte folyamatosan beszédtéma az, hogy mire számíthatunk a történettől, ki lesz benne, ki nem lesz benne és még többször hallhatjuk azokat a kérdéseket feltenni a rendezőnek, Taika Waititinek, hogy Hulk (Mark Ruffalo) eszesebb lesz-e a korábbiaknál. A Hétköznapi vámpírokat jegyző direktor most a következőket nyilatkozta a Hitfixnek (a Marvel Magyarország fordításában):

Ez érdekes, mert ebben a pillanatban is tárgyalás folyik arról, hogy milyen messzire menjünk ezzel. Hogy Hulk tudatos legyen-e vagy sem. Azt hiszem, egy csomó ilyen beszélgetés van arról, hogy mi fog jönni a jövőben a további filmekben. [...] Szerintem mindannyian szeretnénk. Szerintem mindannyian szeretnénk látni a karakter fejlődését és evolucióját. És szerintem ezt meg tudjuk csinálni szórakoztató módon.
Ez akár alá is támaszthatja azt a pletykát, ami nemrég szárnyra kapott, miszerint így mutatnák be a Planet Hulk mozit. A rendezőt megkérdezték arról is, hogy a Tom Hiddleston által játszott Lokinak mekkora szerepe lesz a Thor: Ragnarok sztorijában, mire ezt a választ kaptuk:
Nagy részét képezi [a filmnek]. Olyan nagy részét. A hangsúlyt tényleg arra fektetem, hogy Thor a legjobb karakter, de mégis...
A Thor: Ragnarok forgatása nyáron kezdődik Ausztráliában, a premierre pedig 2017. november harmadikán kerül sor. Ti szeretnétek, ha Hulk intelligensebb lenne?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.