Hirdetés

A Thor: Ragnarok lesz a legkülönbözőbb Marvel film

|

A forgatás előrehaladtával a film története is változik, szóval úgy tűnik, elfelejthetjük eddigi információinkat a Ragnarokról.

Hirdetés

Taika Waititi, a Thor: Ragnarok rendezője korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy miért Tessa Thompsont választották Valkűr szerepére, ezúttal pedig részletesebben is kitért a vihar istenének harmadik kalandjára. Mindannyian tudjuk, hogy sosem kapunk az ilyen direktori nyilatkozatokból óriási híreket, de Waititi mondott néhány nagyon érdekes dolgot a 2017-ben érkező folytatásról most, hogy a forgatás már folyamatban van.

Hirdetés

Először is elhintette, hogy jobb lesz elfelejteni mindazt, amit eddig tudunk a Thor: Ragnarok történetéről, mert a cselekmény folyamatosan változik, ahogy haladnak a munkával. Az új-zélandi rendező azt is elárulta, hogy a filmben valóban lesznek "buddy movie" stílusú elemek, amit korábban éppen a mozi egyik főszereplője, Mark Ruffalo nyilatkozott.

Ez a film egy csoport számkivetettről szól, akik menekülni kényszerülnek. Volt ebben valami izgalmas, és azt szerettem volna, ha a filmem izgalmas és szórakoztató lesz. [...] Vendégnek érzem magam a Marvel univerzumában, de azzal a kreatív szabadsággal, amit mindig is szerettem volna. Nehéz megmondani, hogy milyen a film, mert folyton változik. A cselekmény és a szkript egyaránt megváltozott. Vannak haveri elemek Thor és Hulk között, de ki tudja, hogy fog kinézni a film végső változata.

A forgatókönyvben és cselekményben bekövetkező változások a forgatás során már megszokottak a Marvel Studios produkcióinál, így amiatt nem kell aggódni, hogy a kárát látnánk ennek. Waititi továbbra is bízik abban, hogy a rendezői stílusa és technikája valami különlegeset fog adni az egyre növekvő Marvel Filmes Univerzumhoz, ami magába foglalja a karakterek közötti dinamikát, tanulmányozását és megértését, amikért mindig is sok dicséretet kapott.

Ha a színészek nem érzik magukat jól a forgatáson, akkor én csinálok valamit rosszul. Szükség van a kémiára a karakterek között a képernyőn, és ez akkor jöhet létre, ha a forgatáson is ott van közöttük a kémia. Mi filmeket készítünk. Szükségünk van rengeteg szórakozásra. A Ragnarok lesz az eddig készült legkülönbözőbb és az egyik legnagyobb Marvel film.

A Taika Waititi rendezésével készülő Thor: Ragnarok 2017. novemberében debütál a mozikban Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Sir Anthony Hopkins (Odin), Tessa Thompson (Valkűr), Karl Urban (Skurge), Mark Ruffalo (Hulk) és Jeff Goldblum (Nagymester), valamint Cate Blanchett (Hela) főszereplésével. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.