Hirdetés

Thor: Ragnarok - Mark Ruffalo szerint egy buddy-moviehoz fog hasonlítani

|

Hirdetés

Mark Ruffalo jelenleg sajtókörúton van, hogy legújabb filmjét, a Spotlight-ot népszerűsítse ez pedig tudjátok mit jelent: ideje kiszedni belőle mindent amit csak tud Marvel témában. Az elmúlt hetek egyik legnagyobb híre az volt, hogy Bruce Banner, azaz Hulk is szerepelni fog a legújabb Thor filmben, amiről most a színész azt mondta, hogy leginkább a haver filmekhez fog hasonlítani.

Nem tudok még róla túl sok mindent, de szerintem egy buddy-movie lesz Thor-al és Bruce Banner-el a középpontban.
Mielőtt azonban pajtik lehetnének, Hulknak valahogyan el kell jutnia Asgardba. Amikor legutoljára láttuk éppen egy álcázott quinjet-en ült, ami valahol Fiji közelében landolt. Nem elképzelhetetlen, hogy az egyik olyan titkos átjáróba fog belebotlani, amit Loki is használt a Thor második részében. Az is meglehet, hogy a villámlás istene olyan ellenféllel néz szembe, aki ellen Banner (vagy sokkal inkább Hulk) képességeire is szüksége van. Minden esetre érdekes lesz látni kettejük kapcsolatát, hiszen az eddigi filmekben túl sok szót még nem váltottak egymással, inkább csak az öklükkel kommunikáltak olykor-olykor. Ha már itt tartunk, Ruffalo szerint a Ragnarokban is összemérik majd az erejüket:
Szerintem valószínűleg összecsapnak majd. Kétségtelen, mindenki azt szeretné, hogy verekedjünk egyet.
A Marvel már bejelentette, hogy a film forgatása Ausztráliában, azon belül is Queensland-en fog zajlani, méghozzá jövő év januárjától. Habár a Ragnarok cím erősen utal az északi mitológiában elbeszélt világvégére, de ez önmagában még nem árul el sokat a filmről, hiszen valószínűleg nem csak az eredeti történettől, de még a képregényes verziótól is el fog térni. Mark Ruffalo így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:
Tudom, hogy az [északi mitológiabeli] Ragnarok-ról szól, vagyis a világvége és annak a Thor-ra vonatkozó része. Népszerű téma ez a mai filmekben.
A Thor: Ragnarok 2017 november 3.-án kerül a mozikba.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.