Hirdetés

Thor: Ragnarok - új Planet Hulk karakter a fedélzeten

|

Ezekben a napokban ért véget Thor harmadik installációjának forgatása, így a rendező tovább csigázza a kedélyeket.

Hirdetés

Ha már sajnos sosem láthatunk egy ízig-vérig Planet Hulk mozifilmet, helyette a Thor: Ragnarok fog részben foglalkozni az ikonikus képregény megvalósításával. Mint az korábban már kiderült, kedvenc asgardi istenségeink történetének új fejezetében valamelyest újragondolják a Planet Hulk sztorivonalat, de alapjaiban és főbb karaktereiben minden az lesz, amit már egyszer elolvashattunk - Taika Waititi, a film rendezője egy újabb ilyen kulcsfigura érkezésére utalt.  

Hirdetés

A héten fejeződött be a Thor: Ragnarok forgatása, amit Taika Waititi egy élő bejelentkezéssel ünnepelt meg az utolsó forgatási helyszínről. Ez nagyjából egy tornádó pusztításának utóhatásaira emlékeztet minket, amit a rendező csak úgy írt le, mint egy "sci-fi űrsivatag". Feltűnt a videóban a címszereplőt alakító Chris Hemsworth és a Valkűrt életre keltő Tessa Thompson is, utóbbi ráadásul arcfestékkel együtt, amit várhatóan karakterén láthatunk majd a filmben. A szóban forgó bejelentkezésben hintette el Waititi, miszerint egy újabb karakter feltűnésére is számíthatunk a Planet Hulk sztoriból. 

Ez a bizonyos karakter Miek, akivel Banner emigrációja során, Sakaar bolygóján barátkozik össze. A képregényekben ő egy rovarszerű lény, akinek családját és kaptárát a helyi hadsereg pusztítja el, majd elfogását követően kénytelen lesz gladiátornak állni. Hulk-kal összefogva együtt menekülnek el, és egészen a Földig kíséri a zöld óriást - barátságuk viszont nem túl hosszú életű, ugyanis Miek később ellene fordul, de ennek miértjét már nem lőnénk le számotokra. Az persze nem világos, hogy a karakter mekkora és milyen szerepet kap a filmben, de várhatóan közel sem akkorát, mint amit az alapanyagban játszott. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.