Hirdetés

Thor: Ragnarok - Női főgonoszt kapunk?

|

Hirdetés

Szép lassan körvonalazódik a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisa. Jövőre veszi kezdetét az Amerika Kapitány: Polgárháborúval (amelyen jelenleg az utómunkálatokat végzik), amit rögtön novemberben a Doctor Strange követ (aminek nemrég kezdődött meg a forgatása). Ezután érkezik majd a Galaxis őrzői vol. 2, amelynek forgatása 3 hónap múlva veszi kezdetét, majd érkezik az asgardi isten harmadik önálló kalandja, a Ragnarok, ami Taika Waititi rendezésében fog elkészülni. A történetről eddig szinte még semmit nem tudunk, viszont Hulk feltűnése már biztos. Nemrégiben viszont egy új pletkya látott napvilágot, amely szerint a Marvel stúdió egy női ellenfelet szeretne Thornak, aki valószínűleg Amora a varázslónő lesz. Ez lenne az első alkalom, hogy egy női főgonosz jelenne meg az MFU-ban amelyet gyakran kritizálnak a sokszínűség hiánya miatt. Valószínűleg ez ellen szeretne tenni valamit ezzel a lépéssel a stúdió, habár a hírt még nem erősítették meg. A pletyka egyébként nem csak Amorát említi meg, mint az egyik lehetséges jelöltet, hanem magát Helát, a Halál királynőjét is. A pletyka azt is megemlíti, hogy a stúdió egy nagy kaliberű színésznőt, Cate Blanchettet nézte ki erre a szerepre, de arra nem tért ki a hír, hogy történt-e ajánlattétel is. A forgatás jövő nyáron indul Ausztráliában, így legkésőbb addig biztosan kiderül, tényleg kapunk-e női főellenséget. A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án nyit a mozikban. Ti mit gondoltok, tényleg meglépi a Marvel, hogy egy női főgonoszt visz a vászonra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.