Hirdetés

Thor: Ragnarok - A sötétnél is sötétebb lesz

|

Hirdetés

A Thor harmadik részében eljön a világvége, vagyis részben biztos, de szerencsére kedvenc kalapács lengetőnk kap egy nem annyira kicsi zöld segítséget. Az új (meg nem erősített) rendezőnek az lenne a feladata, hogy segítse Thor és Hulk közötti dinamikát, lehetőleg minél szórakoztatóbb formában. Mindezekkel együtt valószínű, hogy Hulknak fontos szerepe lesz a filmben. Thorral közösen egy "kozmikus roadtripre" utaznának el. Taika Waititinek Christopher Yost forgatókönyvét kéne egy kicsit feldobnia, ami állítólag a Marvel eddigi legsötétebb filmje lesz. Szeretnének egy igazi darkos világvége hangulatot, de ettől függetlenül maradnia kell a megszokott könnyed poénkodásnak is. A sztori elméletileg elhozza az északi mitológia apokalipszisét és egy új hős is bemutatkozik, Valkyrie (a.k.a. Brunnhilde), aki a The Defendersszel és Strange dokival állt többek között kapcsolatban, természetesen Thor mellett. Feladata, hogy a halott isteneket Walhallába kisérje. Legnagyobb ellensége The Enchantress volt, akit lehet, hogy szintén látni fogunk. A Marvel annyit fűzött hozzá, ha Valkyrie megjelenik a nagyvásznon, akkor egy nagyszerű karakteres hölgyet szeretnének kiválasztani, nem egy hagyományos szépséget, hanem egy erős nőt.

3059335-comics-valkyrie-marvel-comics-comics-girls-1920x1080-hd-wallpaper+(1)
A forgatás csak jövőre kezdődik, lehet, hogy Ausztráliában. A fentiekből semmi nincs megerősítve, bár Jaimie Alexander már elkotyogta, hogy a Polgárháború fogja felvezetni. A harmadik részre természetesen Chris Hemsworth mellett, Jaimie Alexander, Tom Hiddleston és Idris Elba visszatér, a többiekről még nem tudni. Premier 2017. november 3.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.