Hirdetés

Thor: Ragnarok - Új információk érkeztek Hulk szerepéről, érkezik a Planet Hulk?

|

Hirdetés

A hét elején jött a hír, hogy az Oscar-díjas színésznő Cate Blanchett alakíthatja majd a főgonosz Hela-t a Thor: Ragnarok-ban, így érkezhetne az első női főgonosz a Marvel Filmes Univerzumba. Tavaly kiderült, hogy Mark Ruffalo visszatér Hulk szerepében Thor oldalán, amely hírt a színész maga erősített meg. Tudjuk, hogy a film egy univerzumon átívelő road movie lesz, ami több, mint érdekesen hangzik. Ma ismét egy új, meg nem erősített hír látott napvilágot, amely fény deríthet arra, miként kapcsolódhat a Zöld Góliát Thor kalandjához. A cikk további része erősen SPOILERES lehet, szóval csak óvatosan. Szóval. Amikor utoljára láttuk a zöld fenevadat az Ultron korában, éppen ellopta a QuinJet-et, amellyel egy jelenleg is ismeretlen helyre tartott. Tudjuk, hogy sajnos Hulk és Thor sem tűnik fel az idén érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban, viszont most kiderült, hogy Banner nem hogy a Földön, de még a Naprendszerben sem lesz ekkor jelen, ugyanis egészen a Sakaar nevezetű távoli bolygóig jutott el, ahol váratlan események és fordulatok vették kezdetét zöld óriásunkkal. Mielőtt folytatnánk Hulk útját, muszáj megemlítenünk a legújabb híreszteléseket, melyek szerint a főgonosz Hela összefog majd Lokival terve végrehajtásának érdekében, bár erről a tervről még semmit sem tudunk. Hela állítólag elpusztítja Thor hatalmas kalapácsát, a  Mjölnirt és elűzi őt Asgardról, aki ezután a Sakaar (más néven a "gladiátor bolygó") felé veszi az irányt,  ahol kénytelen harcolni az életéért egy rakás idegen harcos ellen, majd szembe kell néznie a bolygó jelenlegi bajnokával, Hulkkal. A hír szerint Hulk amióta megérkezett a Sakaar-ra, még egyszer sem alakult vissza Bannerré, és Bruce személyisége már kezd "átszivárogni" Hulk személyiségébe. Wow! Lehet, hogy a Marvel így szeretné a közkedvelt Planet Hulk történet bevezetni a Marvel Filmes Univerzumba anélkül, hogy egy különálló adaptációt készítenének neki? Nagyot szólna, az biztos! A hír arra is kitér, hogy Thor valószínűleg egy új fegyver után fog kutatni, melynek pletykálják Thanos Végtelen kesztyűjét, de egy végtelen kő előkerítését is. De, mint már említettem, még semmi sincs kőbe hahaha vésve. Az biztos, hogy a forgatás nyáron veszi kezdetét, így reméljük legkésőbb addigra már bővebb és pontosabb információkat fogunk tudni a történetről. A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba. Ti mit gondoltok ezekről az új információkról?

planet-hulk-1280jpg-8dd37a_1280w

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.