Hirdetés

Thor: Ragnarok - Vajon visszatér-e a Három Harcos?

|

Hirdetés

2017-ben tér vissza az asgardi Bosszúálló 3. önálló kalandja, ami a Thor: Ragnarok  címet viseli, és amely valószínűleg valamilyen apokaliptikus katasztrófát hoz el majd nekünk a vászonra. Már ha hihetünk az alcímnek (mely a skandináv mitológiában az istenek végzetét jelenti) , vagy annak a látomásnak, amit Thor (Chris Hemsworth) látott az Ultron kora során. A forgatás ugyan még kicsit odébb van, csak valamikor 2016 második felében kezdődik meg Ausztráliában, viszont már tudjuk, hogy Hulk (Mark Ruffalo) is tiszteletét teszi majd a kaland során. Sőt, most hogy a Kilenc Világ nagy veszélyben lehet, Thornak minden szövetségesre szüksége lehet, így ésszerű, hogy a Három Harcos (Volstagg, Hogun, Fandral) is a segítségére lesznek. Ám ez nem olyan biztos. Ugyanis Ray Stevenson és Zachary Levi, akik Volstaggot és Fandralt alakították a Thor: Sötét világban, megerősítették, hogy a Marvel még nem kereste meg őket a visszatérésüket illetően. Ray Stevenson (Volstagg) így nyilatkozott az IGN-nek:

Hallottam ezekről a hírekről. Ha Volstaggot segítségül hívják, hogy ismét megvédje a fiatal Thort, egy szívdobbanáson belül ott is lesz.
Zachary Levi (Fandral) azt is megerősítette, hogy még nem csatlakoztak a  gárdához, de továbbra is bizakodnak:
Amennyire én tudom, még mindig írják a forgatókönyvet, de remélem  amint befejezték, rögtön telefonálnak nekünk. Szeretnék visszatérni Fandral szerepébe. Nagyon szórakoztató élmény volt eljátszani egy szőke Asgardit brit akcentussal.
Mint minden MFU (Marvel Filmes Univerzum) színész, ők is valószínűleg több filmre szerződtek le, így nagy rá az esély, hogy visszatérnek. Ugyanis elképzelhetetlen lenne Thornak szembe néznie egy többdimenziós apokalipszissal a hűséges harcosai nélkül, így mi is bizakodva várjuk a bejelentést. A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.