Hirdetés

Thor saját csapatot alapít a Ragnarök új TV szpotjában

|

Vadonat új képsorok emlékeztetnek rá, hogy a Thor: Ragnarökre már csak egy hónapot kell várni.

Hirdetés

A Marvel nem csupán egy Ragnarökös TV szpottal örvendeztetett meg ma minket, hanem a #HelaWeen-t is bejelentették, ami annyit takar, hogy október hónap minden egyes napján kapunk valami Thorral kapcsolatos nyalánkságot.

Hirdetés

A Thor trilógia harmadik darabjában a villámlás istene száműzve találja magát az univerzum másik felén miközben a hazáját, Asgardot a Ragnarök, azaz a világvége fenyegeti, melyet a kegyetlen Hela idéz elő. Thor versenyt fut az idővel és az esélyek nem neki kedveznek, ugyanis túl kell élnie egy halálos gladiátor viadalt, ahol korábbi Bosszúálló társával, Hulkkal is szembe kerül.

A Thor: Ragnarökben Chris Hemsworth visszatér a címszereplőként, hozzá pedig Tom Hiddleston (Loki), Mark Ruffalo (Hulk/Bruce Banner), Idris Elba (Heimdall) és Sir Anthony Hopkins (Odin) csatlakoznak. A Marvel Filmes Univerzumhoz újként csatlakozik Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkyrie), Jeff Goldblum (Grandmaster) és Karl Urban (Skurge). Taika Waititi filmje 2017. november 1-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.