Hirdetés

Thor - Sólyomszem is felbukkan

|

A norvég mitológia egyik legismertebb alakját nem csupán a történelemkönyvek és legendák őrzik, hanem 2011 áprilisától a mozik is, hiszen megérkezik Thor, a mennydörgés és viharisten.

Hirdetés

A Marvel kezei között levő Thor és Bosszú Angyalai erősen összefonódnak, így volt ez a Vasemberrel is, emlékezzünk csak a második rész végi jelenetre. A Marvel infói szerint a Thor sem lesz mentes más szuperhősök felbukkanásától, ott például Sólyomszem teszi tiszteletét. Őt nem más fogja alakítani, mint a Tolvajok városa, és A bombák földjén sztárja, Jeremy Renner. A pletykák szerint Sólyomszem csupán rövid ideig lesz látható, és a képregényben megismert maszkját sem fogja viselni, mivel az nem mutatna megfelelően. Thor mozi 2011. április 28.-án, már alig várjuk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.