Hirdetés

Thor: Sötét világ - Tucatnyi új kép és egy címlap érkezett

|

A Marvel kiadott nem kevesebb, mint 16 vadonatúj képet a Thor: Sötét világról, amelyen Loki, Malekith, Thor és minden fontosabb szereplő képviseli magát és a hangulat magáért beszél.

Hirdetés

Lenyűgöző hangulat árad a Thor: Sötét világ minden kiadott anyagából, ami valószínűleg a Trónok harcán edződött Alan Taylor rendezőnek köszönhető. A Marvel most 16 új képpel kedveskedett a rajongóknak, ráadásul az Empire címlapja is napvilágra került, amelyen Loki mosolyog önelégülten, de csak addig, míg a Jane-t alakító Natalie Portman be nem vág neki egy irgalmasan nagyot a trailer tanúbizonysága szerint. A Thor: Sötét világ hazánkban november 14-én jelenik meg, nem győzzük kivárni. Apropó, külön felhívnám a figyelmet Christopher Eccleston (Malekith) kinézetére... egyszerűen zseniális!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.