Hirdetés

Thor: Sötét világ - Új poszter

|

A villámok istene idén ősszel ismét ellátogat a mozikba és magával hozza a Marvel második fázisának soron következő filmjét.

Hirdetés

Egy évvel A bosszúállók eseményei után, Thor azért küzd, hogy megvédje mind a 9 birodalmat egy rejtélyes ellenféltől. Az ősi fajt Malekith vezeti, akit bosszúszomja hajt és az univerzumot kívánja sötétségbe borítani. Egy olyan ellenféllel szemben akivel még Odin és Asgard sem versenghet, Thornak újra fel kell keresnie Jane Fostert akivel egy veszélyes, áldozatokkal teli útra kell indulnia. A Thor: Sötét világ idén november 14-én érkezik a magyar mozikba, Alan Taylor rendezésében. Főbb szerepekben Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Idris Elba, Kat Dennings, Anthony Hopkins, Zachary Levi, Ray Stevenson, Jaimie Alexander, Stellan Skarsgård és Christopher Eccleston. A poszterért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.