Hirdetés

Thor vs. Hulk - Hemsworth tudja ki nyerné a harcot

|

Hirdetés

A 2012-es Bosszúállók egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor egy kemény csata után Hulk (Mark Ruffalo) szó szerint kiütötte Thor-t (Chris Hemsworth) a képből. A rajongók hamarosan élvezhetik kettejük kibontakozó kapcsolatát, hiszen múlt hónapban kiderült, hogy a zöld óriás a 2017-ben érkező Thor: Ragnarok-ban fog visszatérni. A hivatalos bejelentés szerint a két karakter egy "kozmikus utazásra" indul, és Ruffalo elmondása szerint időközben ismét megküzdenek majd egymással. Most a címszerepet magáénak tudható Hemsworth tette le a voksát, természetes saját maga mellett:

Szeretném azt hinni, hogy legutóbb hagytam nyerni, és mivel ez egy Thor film, most tutira nekem kell kikerülnöm győztesen. Remélem hasonló lesz a története, mint a Butch Cassidy-nek (és a Soundance kölyök). Az mókás lenne. Imádom Mark-ot. Azt hiszem ez a két karakter még nem kommunikált egymással túl sokat (a Marvel filmekben), szóval ez valami új, és szerintem olyasmit hoz majd ez elő mindkettejükből, amit még nem láthattunk. Nem egyszerű Hulk-al szótérteni.
A film forgatása jövő nyáron kezdődhet el Ausztráliában, a legfrissebb pletykák szerint pedig a stúdió egy színésznőt keres a főellenlábas megformálására, aki a spekulációk szerint Amora a Varázslónő lehet. Amennyiben ez valóra válik, akkor megkapjuk a Marvel Filmes Univerzum első női gonoszát, amit már egynéhányan hiányoltak. Persze nem feltétlenül ez a karakter az első számú befutó, hiszen ott van még Hela is, a Holtak Királynője, aki mellesleg a képregényekben Loki (Tom Hiddleston) lánya. Érdekes csavar lenne a történetben, ám nem lenne meglepő, ha az MFU-ban ettől a részlettől eltekintenének. Chris Hemworth-nek még három filmre szól a szerződése, a Thor: Ragnarok-ra (2017 november 3.), a Bosszúállók: Végtelen háború 1. részére (2018 május 4.) és a Bosszúállók: Végtelen háború 2. részére (2019 május 9.). A színész azzal viccelődött, hogy jöhetne egy negyedik Thor film is, amiben a villámlás istene "elhagyja magát", felhagy az edzéssel és inkább az evésre koncentrál. Arra is utalt, hogy talán megújítják majd a szerződését, de az még jóval odébb van:
A szerződések szerint akkor végzek (2019-ben), de majd meglátjuk, hogy mit érzek, amikor befejezem mindet, messze van még az. Kérdezzetek három film múlva.
A Thor: Ragnarok-ot Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) rendezi, Christopher Yost és Craig Kyle forgatókönyve alapján. Tom Hiddleston valószínűleg ismét Loki bőrébe fog bújni, de Natalie Portman (Jane Foster), Anthony Hopkins (Odin), Jaimie Alexander (Sif) és Idris Elba (Heimdall) visszatéréséről egyelőre még nincs hír. Mit gondoltok, van bármi esélye is Thornak a Hulk elleni csatában?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.