Hirdetés

Tick Tock Tale - A Disney saját meséje

|

Nem mindenben értek egyet a Disney üzletpolitikájával, de az biztos, hogy a régi receptjei alapján készült meséi bárkit elvarázsolnak, aki csak jegyet vesz rá - lásd Aranyhaj, A hercegnő és a béka, stb.

Hirdetés

A Disney boszorkánykonyhájából pár friss concept art került terítékre következő nagyszabású projektjéből, ami a Tick Tock Tale nevet viseli magán, a rendező pedig a Volt, A hercegnő és a béka valamint a Szuper haver megalkotója, Deam Wellins. A nem mindennapi sztori szerint egy vicces kis zöld óra (nyilván Gepetto műhelyéből) kinézett nagyobb és teljesebb társai leszólják, s csak egyetlen esélye van a megváltásra: egy éjszakai tolvaj. A Tick Tock Tale érdekessége, hogy rövidfilmként mutatkozott be a tavalyi Annecy International Animated Film Fesztiválon A hercegnő és a béka vetítése előtt, de a Disney potenciált látva benne berendelte az egész estés mesét. Tovább...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.