Hirdetés

Tim Burton élőszereplős Dumbót rendez!

|

Hirdetés

Tavaly nyáron írtunk róla, hogy a Walt Disney Pictures egy élőszereplős rebootot szeretne összehozni a Dumbó alapján, amelynek forgatókönyvéhez a Transformers írójaként is elhíresült Ehren Krugert fogadták fel. A The Hollywood Reporter azonban most robbantotta a hírt (amit a Walt Disney Pictures produkciós elnöke is megerősített), hogy az élőszereplős Dumbót nem más rendezi, mint a méltán híres és egyedi látásmódú Tim Burton! Az 1941-ben megjelent mese új változata élőszereplős és CGI keverék lesz (hús-vér színészek + CGI effektek és állatok), amelybe Burton várhatóan majd beleviszi jellegzetes hangulatvilágát is, akárcsak az Alice Csodaországban esetében. Egyelőre további részleteket nem kaptunk a projektről, de már ennyi alapján is kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki az egészből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.