Hirdetés

Tim Burton múzeum nyílt!

|

Bizonyára sokan irigykedve nézitek most a képeket és átkozzátok a kiállítás szervezőjét, hogy Magyarországra miért nem látogat el, Los Angeles-be pedig miért igen... a hangulat azért magáért beszél így is!

Hirdetés

Saját kiállítást kapott Tim Burton a los angeles-i LACMA múzeum egy részlegében, mely az egyedi stílussal rendelkező rendező munkáit veszi nagyító alá. A különc kiállítás megnyítójára meghívták természetesen a névadó úriembert is, a mester kiosztott rengeteg aláírást, szólt pár jó szót és körbe is járt pár látogatóval. A szünet után további tizenvalahány fotót tekinthettek végig Shigeta Torch munkásságát dícsérve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.