Hirdetés

Tim Burton újabb szörnyes stop-motion filmet készít

|

A rendező Johnny Depp és Helena Bonham Carter után újabb visszatérő munkaerőre talált. Seth Grahame-Smith-szel már dolgoztak együtt párszor, így az író rábízza Night of the Living című animációs filmtervének megrendezését.

Hirdetés

Seth Grahame-Smith írta a nemsokára bemutatandó Éjsötét árnyék forgatókönyvét, s Tim Burton produceri feladatokat látott el a Seth által írt Abraham Lincoln, a vámpírvadász körül. Ezen kívül közösen tervezik Burton 1988-as Beetlejuice - Kísértethistóriájának folytatását. Grahame-Smith az Éjsötét árnyék forgatásán vetette fel a szkript megfilmesítését a rendezőnek, mivel történetét a Halott menyasszonyhoz és s Frankenweenie-hez hasonló stílusban képzeli el. A történetről még nincs hivatalos közlemény, de valószínűleg egy csapat békés szörnyről fog szólni, akik az emberek hirtelen támadása miatt kénytelenek megtanulni harcolni. A két filmkészítő hasonló történetekben gondolkodik, így lehetséges, hogy Grahame-Smith-t is az állandó csapatban láthatjuk majd a már említett két színész mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.