Hirdetés

Tim Miller és Simon Kinberg a Bosszúállók-X-Men crossoverről álmodoznak

|

Hirdetés

A Deadpool rendezője, Tim Miller, valamint az X-Men széria írója/producere, Simon Kinberg valami olyanon törik a fejüket, amire mindannyian epekedve várunk. Ez pediglen nem más, mint egy Bosszúállók-X-Men crossover a Marveltől. A kettejük közti beszélgetés így nézett ki:

Miller: Egy napon szeretnék részese lenni a Bosszúállók és az X-Men világának összemosásának. Kinberg: Persze, mint mindannyian. Olyan sok crossover volt már a képregényekben, hogy nagyon jó érzés lenne őket egy filmben látni. Miller: Kevin (Feige) annyira király. Láttad a kis pizzás dobozt az egyik jelenetemben? Feiges Famous Pizza (Feige Híres Pizzája). Így próbáltam egybekötni ezeket a világokat. Kinberg: Mindketten elég közel állunk Kevinhez, és nagyon tiszteljük azt, amit csinál. És nagy móka lenne egy napon összeállni vele valahogy. Szerintem működne. Miller: Nagyon okos húzása, hogy beemeli Pókembert, nagyszerű ember.
Erről már elkezdődtek a pletykák, melyek szerint ilyen összeállásra 2020 körül sor is kerülhet. Az is adhat némi reményt, hogy az X-Men széria producere, Lauren Schuler Donner szintén jó barátja Feige-nek, és már dolgoztak is együtt. Drukkoljunk, drukkoljunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.