Hirdetés

Timon és Pumba szerepei is gazdára találtak az élőszereplős Oroszlánkirályra

|

A Disney a pletykák szerint megtalálta a Hakuna Matata szószólóinak szinkronhangját Billy Eichner és Seth Rogen személyében.

Hirdetés

A Disney igen irigylésre méltó helyzettel dicsekedhet a Hollywood-i erőpiacon: az olyan kasszasikereket biztosító franchise-ok mellett, mint a Star Wars vagy a Marvel Filmes Univerzum, a saját nosztalgikus meséik élőszereplős filmmé való konvertálásával sem tudnak hibázni. A Szépség és a szörny mind a rajongókat, mind a kritikusokat meglágyította, és két év múlva egy másik klasszikus szívmelengető sztori lesz megfilmesítve, az Oroszlánkirály.

Hirdetés

Ami a casting híreket illeti, azt eddig is tudtuk, hogy James Earl Jones a mese után a filmben is hangját kölcsönözi majd Mufasa királynak, míg Simba majd Donald Glover tónusaiban fog megszólalni. A legújabb pletykák szerint a Disney végre megtalálta az ikonikus Timon és Pumba páros szószólóit is. A szurikáta szerepére Billy Eichnert, míg a varacskos disznóéra Seth Rogent szemelték ki, a tárgyalások pedig már a végső stádiumban vannak. Ez ismételten olyan húzás a Disney részéről, amire csak a megrögzött gyűlölködők tudják húzni a szájukat.

A 2019-ben érkező Oroszlánkirályt az a Jon Favreau fogja rendezni, aki a Vasember 1-2 után tavaly egy jól sikerült Dzsungel könyve élőszereplős filmmel oszlatta el a nevét körüllengő kételyeket. A forgatókönyv Jeff Nathanson tollából készül, aki a Kapj el, ha tudsz mellett a hetek múlva érkező utolsó Karib-tenger kalózai film szkriptjéért is felelős. Hamarosan elválik, hogy ez mennyire jó vagy rossz hír a mozinézők számára, mindenesetre az már biztos, hogy a film meg fogja őrizni az eredeti mese musical elemeit.

A Disney nem áll le, ami a régi meséinek megfilmesítését illeti. Jövőre érkezik a Mulan, illetve az Aladdin is, de olyan klasszikusok is a filmvászonra kerülnek még, mint a Pán Péter, Dumbo vagy a Kis hableány. Ti melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.