Hirdetés

Timothée Chalamet lesz Willy Wonka a Charlie és a csokigyár előzményfilmben

|

Korunk egyik legtehetségesebb fiataljára esett a stúdió választása.

Hirdetés

Még az év elején derült ki, hogy a Warner előzményfilmet tervez készíteni a Charlie és a csokigyárhoz Wonka címen, amelyben értelemszerűen a fiatal Willy Wonka életét követhetnénk figyelemmel, hogy miként vált belőle a világ leghíresebb csokigyárosa. Most pedig az is kiderült, hogy kit képzelt el a stúdió a szerepben.

Hirdetés

A Deadline belső forrásokra hivatkozva ugyanis megtudta, hogy Gene Wilder és Johnny Depp után a még mindig csak 25 éves Timothée Chalamet (Szólíts a neveden, Dűne) bújhat Wonka bőrébe. A hírből többek között kiderült, hogy a film musical-elemeket is tartalmazni fog, így ez lesz az első alkotás, amelyben a színész énekelni fog, valamint, hogy kezdetektől fogva Chalamet volt a Warner első számú célpontja a szerepre, de a színész szoros határideje miatt egészen mostanáig kellett egyeztetniük, hogy mindkét félnek megfeleljen az időpont.

A filmet a Paddingtonért is felelős Paul King rendezi majd, amely a jelenlegi állás szerint 2023. március 17-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.