Hirdetés

Tini nindzsa teknőcök 2 - Casey Jones története

|

Hirdetés

Tavaly mutatták be a Tini nindzsa teknőcöket, ami pont olyan film lett, amilyet Michael Baytől vártunk (nem ő volt a rendező, de producerkedett), király látvány, nulla történet, minden felrobbant és sokat forgott a kamera. Jól teljesített anyagilag is, szóval azonnal el is kezdték a folytatást, amihez már láthattatok egy kemény előzetest, nem csak a teknőcökkel (Alan Ritchson - Raphael, Noel Fisher - Michelangelo, Pete Ploszek - Leonardo és Jeremy Howard - Donatello) és Megan Foxszal, de már Casey Jones, vagyis zöld íjászunk Stephen Amell is bemutatkozott. Egy nagyon kedvelt karakterről van szó, aki rögtön valamiféle eredetsztorit is kap, ami nem feltétlenül fog megegyezni a képregényessel:

Elég ha megnézzük a kinézetemet - azzal ellentétben, amire a rajongók valószínúleg számítanak - egy nagyon eltérő ponton találkozunk vele. A korábbi filmek Casey-je egy kész karakter volt. Én egy telejesen más munkát csinálok, ahhoz képest, amikor először találkozunk vele a történetben és aki a film végén lesz. Szeretem Casey-n dolgozni, mert nagyon is egy eredetsztorit láthatunk majd. Nem ez adja a film lényegét, de nekem személyesen jó volt megtapasztalni egy karaktert, aki még csak a felefedezés korszakában van.
Természetesen nem egy kávé mellett fog bemutatkozni April ONeilnek és a srácoknak:
Casey rengeteg csodálatos jeleneten, nagyszerű akción és kalandokon keresztül lesz megismertetve a nézővel. Olyasmit képvisel, ami a teknőcök része, már ami az önbíráskodós énjüket érinti. Ez a karakter is probálja megtalálni a saját útját és módszerét. Mindig is azt akartuk, hogy Casey Jones részese legyen a teknőcök világának, és ez a film a legmegfelelőbb alkalom a bemutatására.
Nem csak ő lesz az egyetlen új karakter, hisz jön a szintén kedvelt Bebop és Rocksteady, valamint Baxter Stockman. (Plusz visszatér Eric Sacks - William Fichtner is.) A film premierje 2016. június 3. van kitűzve, ahova még a Universal szupertitkos cím nélküli Lonely Island projektje van bejelentve.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.