Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2 - Stephen Amell is csatlakozik

|

Hirdetés

Tökéletes április elsejei hír lehetne, hogy a Zöld íjász (Arrow) sorozat főhőse, Stephen Amell vállalta el Casey Jones szerepét a Tini Nindzsa Teknőcök folytatásában, de a hírt a Variety hozta le még az éjjel, akik nem különösebben szoktak e nap viccelődni. Azért még így is csak óvatosan az örömködéssel! A Paramount Pictures tehát Amellt szerezte meg Jones karakteréhez, aki a teknőcök szövetségese és egyúttal April ONeil szerelme. Utóbbi szerepben ismét Megan Foxot láthatjuk majd és visszatér Will Arnett is, de ezúttal nem Jonathan Liebesman csücsülhet a rendezői székben, hanem David Green (Earth to Echo). Egyelőre nem világos, hogy a stúdió visszahívja-e a teknőcöket motion-capture-rel életre keltő színészeket.

A Tini Nindzsa Teknőcök 2 forgatása ebben a hónapban kezdődik (ekkor szünetel az Arrow), a kitűzött premier pedig 2016. június 3.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.