Hirdetés

Tini nindzsa teknőcök 2 - Tyler Perry kapta Dr. Baxter Stockman szerepét

|

Hirdetés

A Tini nindzsa teknőcök második részének forgatása hamarosan kezdetét veszi New Yorkban, a Paramount pedig egy újabb színészt adott hozzá a stábhoz. Tyler Perry Dr. Baxter Stockman-t fogja alakítani, aki a képregényekben olyan robotokat alkotott, amelyek célja a csatornák patkányainak kiirtása. Zúzónak a fülébe jutott a robotok híre, és arra bérelte fel Stockman-t, hogy úgy módosítsa gyilkoló gépezeteit, hogy azok a teknőcök mentorát, Szecska mestert vegyék célba. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a filmben miként fog feltűnni a karakter, hiszen az évek során többféleképpen tűnt fel a képregényekben és a rajzfilmekben is, de ami érdekes az az, hogy a tavalyi rebootban valójában már találkozhattunk vele, Eric Sacks egyik tudósaként, de akkor még K. Todd Freeman formálta meg Stockman-t. Az újan érkező Tyler Perry mellett, viszont láthatjuk majd Megan Fox-ot és Will Arnett-et, ráadásul Stephen Amell-el is találkozhatunk majd, Casey Jones szerepében. A rendezői székben Dave Green foglal helyet, aki Josh Appelbaum és André Nemec forgatókönyve alapján készíti a filmet. Michael Bay továbbra is produceri szerepet tölt be. A Tini nindzsa teknőcök 2 2016. június 6.-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.