Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Felhőrdültek a rajongók a kiszivárgott szkript miatt

|

Michael Bay tovább folytatja gyermekkorunk lerombolását és a megrögzött robbantásmániás rendező a Tini Nindzsa Teknőcökre tette rá kezét, melynek forgatókönyvéből kiszivárogtak részletek a rajongók pedig lázadnak.

Hirdetés

Bay és néhány bennfentes próbálta ugyan a filmrajongókat nyugtatni, csitítani, de lehetetlen feladatra vállalkoztak. A Tini Nindzsa Teknőcök kedvelői már eddig is nem tetszésüekt fejezték ki a projekt megvalósításával kapcsolatban, most azonban azoknak is felállhat a szőr a hátukon, akik kimaradtak az eddigi lázadósdiból. Ugyanis az elkészült forgatókönyv állítólag egy Peter Larid nevű blogger kezébe került, aki annak rendje és módja szerint ki is szivárogtatta annak részleteit a honlapján. A feltételezés szerint a szkriptben Zúzó egy - nyilván amerikai - ezredes lenne, aki az általunk teknőcökként ismert űrlényekre vadászna. A tervezet állítása szerint nem a teknőcök lennének a film szereplői, sokkal inkább Casey Jones, aki 18 éves amatőr hokist és biztonsági őrt alakít. Megtalálja az "űrlényeket", majd a különböző színű szemfedőket azért adja nekik, hogy megtudja őket különböztetni. Feltűnik April is, aki New Yorkba költözik, hogy a CBS-nél fogadjon el egy gyakornok állást, azonban Casey elutasítja az odaköltözést fontos felelősségei miatt. Összegezve: a film a gonosz teremtmények elleni harcról szól, főszerepben egy fiatal fiú áll, akinek szép barátnője lesz és drámáznak egy sort. Ismerősen hangzik a recept a Transformers után? Ha a pletyka igaz és a blogger kiszivárogtatása igazi, akkor Bay nehéz helyzetben érezheti magát, hiszen a nézők soha eddig nem tapasztalt gyűlöletét élvezheti...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.