Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Forgatási fotók

|

Ismét Tini Nindzsa Teknőcös forgatási képekkel jelentkezünk. Ezúttal láthatunk néhány fotót a teknősök otthonáról és Zúzót is lekapták.

Hirdetés

A képeket elnézve úgy tűnik, hogy a Pizza Hut is támogatja a filmet, ha mással nem is azzal a pár dobozzal ami a teknős lakot díszíti biztosan. Végre Zúzó is feltűnik az egyik képen, habár elég homályosan, és az sem biztos, hogy már William Fichtner viseli a ruhát. A Tini Nindzsa rebootot Michael Bay felügyeli, ám a rendezésért Jonathan Liebesman a felelős. Ha minden jól megy akkor jövő nyár elején már a mozikba kerül a film, olyan színészekkel mint  Megan Fox, Alan Ritchson, Pete Ploszek, Jeremy Howard, Noel Fisher, Will Arnett és Danny Woodburn. A képeket megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.