Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Megan Fox a forgatáson

|

A Michael Bay nevével fémjelzett Teenage Mutant Ninja Turtles reboot jelenleg is forgatás alatt áll New York városában, a helyszínről kaptunk pár képet, elsődlegesen Megan Fox karakteréről.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy az a Megan Fox játszhatja April ONeil karakterét a Teenage Mutant Ninja Turtles rebootban, akit Michael Bay tett ismertté a Transformers első két részével. A JustJared nevű oldal fotósának sikerült lekapnia a forgatás egy szünetében a színésznőt, hasonlóan fog festeni a filmben is April ONeil bőrébe bújva. Jonathan Liebesman (A titánok haragja, A Föld inváziója - Csata: Los Angeles) 2014. június hatodikán szállítja a filmet, a további szerepekben Alan Ritchson (Az éhezők viadala: Futótűz, Blue Mountain State), Will Arnett (A stúdió, Az ítélet: család), Noal Fisher (Végső állomás 2, A Föld inváziója: Csata - Los Angeles), Pete Ploszek (Shameless), Jeremy Howard (Galaxy Quest, A Grincs, Men in Black 2) és Danny Woodbum (Tükröm, tükröm, Conan, a kalandor).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.