Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Megan Fox lehet April ONeil?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy Michael Bay tovább folytatja gyermekkorunk lerombolását, hiszen újabb információk láttak napvilágot a Tini Nindzsa Teknőcök reboot háza tájáról.

Hirdetés

Az egyszerűen csak Ninja Turtles névre hallgató projekt forgatása idén áprilisban kezdődhet New York-ban, de továbbra sincsenek arról információink, hogy kik játszhatják a főbb szerepeket. April ONeil mindig is fontos részét képezte a Tini Nindzsa Teknőcök csapatának, ráadásul a személyisége (a külsővel együtt) megdobogtatott jó pár kamasz és gyerekszivet. Michael Bay producer ma azzal sokkolta a nagyérdeműt, hogy ismét együtt dolgozhat Megan Fox kisasszonnyal, Bay ugyanis a következőket írta egy posztban: "TMNT: visszahozzuk Megan Fox-ot a családba!" Megan Fox ténye mellett érdemes azt is megjegeyezni, hogy Bay nem Ninja Turtles-ként hivatkozott a filmre, hanem Teenage Mutant Ninja Turtles rövidítéssel írta a posztot. Lehetséges, hogy leselejtezték a korábbi címet? Megan Fox alkalmazása mindenesetre több, mint meglepő lenne, tekintve, hogy a színésznő és Bay útjai már a Transformers franchise alatt elválltak, a későbbiek folyamán pedig Fox egyenesen lenácizta a rendezőt, aminek az lett a következménye, hogy kerülték egymást. Talán sikerült kibékülniük? A forgatókönyvet mindenesetre André Nemec és Josh Appelbaum (Alias, Mission: Impossible - Fantom protokoll) körmölte, a rendezést pedig Jonathan Liebesman (A titánok haragja, A Föld inváziója - Csata: Los Angeles) vállalta. A jelenlegi premier pedig 2014. május 16, várjuk a fejleményeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.